MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?

Nálunk kiemelkedő érték munkatársaink naprakész tudása, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai továbbképzésekre. Tevékenységükről és fejlődésükről folyamatos visszajelzést adunk kollégáinknak, hogy elindulhassanak azon a többlépcsős karrierúton, melyet számos – ma már vezető beosztású – kollégánk járt végig. Működésünket a rugalmasság és a folytonos megújulás teszi eredményessé, ezért nyitottak vagyunk a változásokra.
MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?
  • Családbarát munkahely vagyunk. A DIGI-nél törekszünk kollégáink magánéletének támogatására. Fontosnak tartjuk a stabil otthoni háttér fenntartását, mert tudjuk, hogy ez jelentősen segíti munkatársaink eredményes és kiegyensúlyozott teljesítményét a munkában és a magánéletben is.
  • Elkötelezettek vagyunk a sport és az egészségmegőrzés mellett. Az egészséges életmód előtérbe helyezésével szeretnénk kollegáink számára is pozitív értékeket átadni, hiszünk benne, hogy az egészség megőrzése a karrierépítés egyik legfontosabb alappillére.
  • Fontos a közösség. Továbbra is partnerként tekintünk kollégáinkra, így a DIGI nem csak munkahely, hanem közösség is. A rendezvények, családi programok szerves részei a DIGI mindennapjainak.
  • Előtérbe helyezzük szakmai fejlődést. Törekszünk munkavállalóink számára biztonságos, jövőképpel rendelkező munkahelyet teremteni, melynek alapja a kölcsönös bizalom és a közös, konstruktív munkavégzés. A jó munkahelyi környezet eredményeként számos kollegánk már több mint tíz éve a DIGI-nél dolgozik.